Skip to content

POLIKARBONÁT DONGA

A felülvilágító kupola, polikarbonát donga olyan, jellemzően ipari csarnokok tetején sávban vagy pontszerűen elhelyezett műanyag lemez héjalással készült nyitható vagy fix felülvilágító, ami elegendő többletfényt enged be a csarnokba, de a tetőhöz viszonyított kis felülete miatt kevésbé melegszik fel a csarnok. A felülvilágító kupola jellemzően valamilyen acél vagy alumínium szerkezetű, műanyag (polikarbonát) héjalású szerkezet, funkciója a felülvilágítás és/vagy a füst- és hőelvezetés.
A Flex-Time Kft 1993 óta jelentős gyártói és kivitelezői tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb felülvilágító- és füstelvezető kupolák gyártásában, beépítésében. Referenciáink között több felülvilágító és füstelvezető projektet is talál.

Polikarbonát donga

A polikarbonát dongák általában hajlított acélszerkezetű sávvilágítók üregkamrás polikarbonát héjalással. A tetőhöz való hézagmentes csatlakozást egyedi lábazattal oldják meg. A polikarbonát dongák vagy fix szerkezetűek vagy nyithatóak (kézi, motoros, távvezérelt, automata). A Flex-Time Kft polikarbonát donga gyártását és donga szerelését már 1993 óta végzi.

 

FLEX-TIME Kft. kivitelezés, szerelés, minden ami műanyag! Válasszon az alábbi termékekből, szolgáltatásokból:

polikarbonát szerelés, polikarbonát  kivitelezés, polikarbonát donga, felülvilágító, sávvilágító, függönyfal, zajvédő fal, Stacbond szerelés, alucobond szerelés, dibond szerelés, álmennyezet szerelés