Skip to content

Álmennyezet szerelés

Álmennyezet szereléseket cégünk a Flex-Time Kft már több mint egy évtizede végez. Elsősorban ipari jellegű álmennyezeteket szerelünk, gépészet takarási és hőszigetelési céllal. Az alkalmazott anyagok az alábbiak:

Alumínium kompozit lemez (alucobond) álmennyezet, homlokzat

Az alucobond lapok álmennyezeti (cladding) alkalmazása a kereskedelmi-ipari jellegű épületeknél bevált építő elem. Viszonylag nagy felületi szilárdságuknak köszönhetően nagyobb távolságok hidalhatóak át, mint pl. egy lindab lemezzel. Az alucobond lapok színezése a RAL színskála szerint kérhető, az anyag jól alakítható, marható, tálcásítható így a rendelkezésre álló gyári profilrendszerrel gyakorlatilag bármilyen elképzelésű álmennyezet megvalósítható. Az alucobond lemezekből kültéri álmennyezetek (pl. nagy áruházak bejárati homlokzata) is készíthetők.

Lindab lemez, omega lemez

Lindab lemezekkel, omega lemezekkel viszonylag egyszerűen, gyorsan alakíthatóak ki álmennyezetek.

Polikarbonát álmennyezet (hőszigetelő álmennyezet, fényáteresztő álmennyezet)

Az üregkamrás polikarbonát lapok kiválóan alkalmasak ipari csarnokok, nagy belmagasságú kereskedelmi helységek akár utólagos álmennyezet képzésére. Az cellás polikarbonát álmennyezetek bármilyen tartószerkezetre felfogathatóak, akár 13m fesztáv is áthidalható velük. A polikarbonát álmennyezetek legnagyobb előnye, hogy akár 86%-ban áteresztik a fényt, nagyon könnyűek, mégis jól hőszigetelnek (akár U=1,4). További információt az üregkamrás polikarbonátokról a polikarbonát menű alatt talál.

FLEX-TIME Kft. kivitelezés, szerelés, minden ami műanyag! Válasszon az alábbi termékekből, szolgáltatásokból:
polikarbonát szerelés, polikarbonát  kivitelezés, füstelvezető kupola, polikarbonát donga, felülvilágító, sávvilágító, függönyfal, zajvédő fal, alucobond szerelés, dibond szerelés, álmennyezet szerelés